domingo, 13 de diciembre de 2009

¡Que te pego leche!

Siempre he dicho que dos no pelean si uno no quiere. Pero estamos viviendo una época de especial violencia, aunque dé la sensación de que la humanidad es más pacífica.
Esta noche he visto la cara ensangrentada de Berlusconi después de sufrir una agresión. ¡Pobrecillo, con lo guapo que era! No me imagino los años que pasará en la cárcel el atrevido atacante. ¿Recordáis la frase: ”Que te pego leche” y lo que le ocurrió a Ruiz Mateos? Tampoco me extraña que ocurran estas cosas y me pregunto por qué no suceden más a menudo, viendo la cantidad de fantasmas que hay en todo el mundo: prepotentes, impresentables, egocéntricos, engreídos, chorizos, corruptos, chulos, cínicos, hipócritas y salvadores de patrias, que sólo piensan en el dinero y en las orgías sexuales. Pero la culpa no es suya, sino de los sadomasoquistas que les votan una y otra vez.
Se necesitarían en cada país cientos de individuos con cojones como ese italiano, para acabar de una vez por todas con la chulería de esos mamones que nos tratan como bazofia y se ríen de nosotros descaradamente. ¡Deberíamos reventarles a todos, por hijos de perra!

CONSTANTE

6 comentarios:

  1. Por favor Español-catalan-galleguiño, no insultes a los pobres hijos de una sana perra. No hagas compareciones chulescas. Desde cuando los perros son menos humanos que los hombres, a ver dime.

    Tenía que venir un Alien, en forma de quinto pasajero con un extricto sentido del deber ajustado a su monstruoso cerebro alienígena, donde solo llevase un único mensaje:

    "Destruir corruptos" en todas sus variantes.

    Y como el pobre alien se cansaría de matar a toda la bazofia que sobra en en el ciudadano mundo mundial, entonces que loss metiese en su enorme nave sideral, del tamaño de 300 campos de futbol como el Nou Camp y la lanzace hacia el interior de un agujero negro allá por el centro de la Galaxia.

    Si no, estimado y esquilmado ciudadano, si no es así, seguiremos disfrutando de la enorme jodida a nuestra costa por parte de alguna parte de la parte contratante políticamente supercorrecta del cloacal mundo políticosocial.

    ResponderEliminar
  2. Amigo catalan-ESPAÑOL-galleguiño, aquí te envío un texto harto significativo de como funciona la cosa, se podría sintetizar como:

    "QUIEN PAGA MANDA Y QUIEN MANDA CREAR NOTICIAS PARA LOS CAMBIOS DE OPINIÓN ENTRE LA MASA TAMBIÉN PAGA"

    Des d'un punt de vista periodístic l'espai e-notícies, que suposo que té la pretensió de ser un diari digital, és un autèntic fiasco. Fan pràcticament de manera exclusiva allò que es coneix com a "periodisme declaratiu", que és allò de limitar-se a dir "aquest diu això", "l'altre ha dit allò", "aquest ha dit això d'aquell altre", "l'altre respon a tal", i sempre en la tesitura ambiental de la cosa primària, d'excitar la víscera, a l'estil dels debats del Catalunya Opina.

    Els medis, ara ja parlant en general, no tenen un compromís amb la informació, sinó més aviat un mandat que els ve de molt amunt, i que consisteix en crear un marc conceptual que se'n sol dir "actualitat". En funció de quin medi consumim, l'actualitat en la que vivim és una o una altra, i en funció de l'actualitat que ens fabriquen ens movem. On dic "movem" vull dir fonamentalment "comprem" i "votem".

    Quina és l'actualitat que conforma, doncs, l'e-notícies? una actualitat de confrontació, polèmica, polarització, maniqueisme, on són protagonistes Anglades, Laportes, o qualsevol element susceptible de ser presentat sota alguna forma de sensacionalisme.

    Cal fer un esment als blocs que aquest hiper-ítem hostatja: inconsistents, previsibles, sense cap mena de profunditat, instal·lats en el tòpic. Almenys, al País de les Llumeneres (elmatí.cat), malgrat ser d'un sectarisme granític, tenen la deferència de buscar un pèl més de contingut i profunditat d'argumentació.

    Però a veure: en general, què podem esperar d'Internet, la galàxia natural de la cosa ràpida, superficial, breu, fugaç, intensa, buida, inconsistent? Què en podem esperar de la majoria de fenomens que s'inscriuen dins el context de les noves tecnologies de la informació, on l'acceleració hi és consubstancial, on tot ha d'anar cada vegada més ràpid, on el consumidor fa manxar l'invent a base de clics de fracció de segon?
    Doncs això, superficialitat i sensacionalisme. Que avui la poguem dir ben grossa i demà ja ningú no se'n recordi, però demà tornarem a necessitar dir-la grossa, i llegir-a grossa, impactant, sensacional. I això no va només per l'e-notícies: això és la llesca principal del nostre pa de cada dia.
    Una passejada ràpida per l'e-notícies i ja tinc la informació que em val per anar per aquest món simplificat a voluntat i de manera gens innocent per part dels qui treuen els rèdits principals de la nostra claudicació pel que fa a la profunditat, el repòs i la reflexió pausada.

    Atte: un amic

    ResponderEliminar
  3. Viva Catalunya LLIURE, pero libre de todo lo que aprisiona, esclaviza, mediocriza, anula, hace que las Castas de siempre vivan ben lliures.

    Visca Catalunya Lliure, y que haría catalunya sense el seus colons que SON LOS QUE TRABAJAN DE VERDAD.

    VISCA cAYALUNYA LLIURE DE "PARÁSITOS" QUE VIVEN DE GRITAR CONSIGNAS COLORISTAS, con la INTENCIÓN DE COLOCARSE ELLOS EN EL LUGAR PRIVILEGIADO DEL MANDO Y EL CONTROL.

    VISCA CAYALUNYA LLIURE DE MEDIOCRES, INCULTOS Y ENGREIDOS.

    VISCA CATALUNYA LLIRE DE ANALFABETOS POTENCIALES CUYA ÚNICA CULTURA SON REPETIR ESLOGANES SIN COMPRENDERLOS.

    ¡¡¡¡VISCA CAYALUNYA¡¡¡¡

    ResponderEliminar
  4. Des de quan el poble pla és culpable de les polítiques dels seus amos, dels seus dirigents. Si teu vols un paíos subsidiado que et voti, crea un PAR i ja està.

    El currito de pié, és un pobre desgraciat que solament cobreix EL BÀSIC per a anar malviviendo, i en aquesta tesitura sobreviure és l'única cosa que es pot permetre.

    A Espanya, a Catalunya li interessa tenir una gent , unes terres de cultiu semigratis, amb sous i tots els serveis d'inferior qualitat que en les metròpolis, Madrid, BCN, Bilbao, València, Balears.

    Deixem-nos d'històries amb el diferencial Català, és un mite molt bé orquestrat pels quals es duen la pasta davant de les seves propis partisanos.

    Catalunya viu de la resta d'Espanya que compra els seus productes, de vegades a preus desorbitats, els xinesos estan fent que moltes empreses tanquin per no aguantar uns preus mes moderats.

    UNA PART del seny catalan és un seny "comercial" a la manera antiga fenícia, i com, tot comerciant se sent obligat a CARREGAR un % pel seu producte, d'aquí prové el seu guany.

    Esquilmamos als pobres de les matèries primeres i damunt els diem que viuen molt bé, els diem que comprin els nostres boníssims productes a preus desorbitats, COM SI VISQUESSIN EN UNA COLÒNIA TÈXTIL, és a dir no tenen mes remei.

    L'inconvenient de la HIATORIA és la síndrome d'Estocolm, on els serfs s'identifiquen amb el seu AMO, i l'amo els crea enemics per a evitar que es rebel·lin contra el, desviant l'atenció cap a "els altres".

    Després arriben els Millet i compañia i s'emboliquen en la "senyera" per a OCULTAR la pasta pignorada.

    Treballador fabril equival a emigrant d'una a tres generacions amb el gravat a foc de la "FEINA BEN FETA" com bandera d'orgull esclau i servil.

    En Balears els "treballadors del "Turisme" són tots de fora, és normal, com és normal que tinguin sous de misèria per 12 hores diàries. És normal semiesclavizar al poble perquè la casta dominant es folri i damunt els culpables siguin els mateixos pobres de sempre.

    Disntingamos entre poble base, i entre poble dirigent. Normalment li historia passa factura als quals no la comprenen. Tots els governs ROBEN, i si hi ha més governs mes roben. (uns impostos desmesurats són un robatori desmesurat).

    Si els andalusos haguessin de pagar el vi que es beuen a a el preu que està a Catalunya no podrien fer-lo, el vi serveix per a alleugerir les penes que la misèria i falta de perspectives duu amb si.

    De vegades devem posar-nos un espejito davant i veure'ns com som realment i no com ens diuen que som. Això duu al CAOS, i això propicia moltes coses que estem per veure, i que no seran agradables per a ningú, perquè la història es repeteix.

    I jo també soc "cstalan" NI DE IZQUIERDAS NI DE DERECHAS, COHERENTE CON EL MUNDO Y LA HISTORIA.

    NI DIOS NI BURGUÉS NI ESTADO NI PATRÓN, JUSTICIA

    ResponderEliminar
  5. “Los monstruos existen pero son demasiado poco numerosos para ser
    verdaderamente peligrosos: los que son realmente peligrosos son los hombres
    comunes”

    ResponderEliminar
  6. Queridos anónimos: Menos mal que son pocos los hijos de Alá, sino estaríamos viviendo una verdadera esclavitud bajo su yugo.
    Siento no disponer de tiempo para tratar los temas que planteáis todos, pero son muy interesantes y os prometo que no los borraré nunca, por si algún día se me ocurre editar un libro con todas estas reflexiones.
    Por favor, seguid ayudándome a buscar los tres pies al gato en cada tema.
    A veces son las 23 horas y aún no sé sobre qué escribir. Podéis sugerirme ideas, por favor.
    Gracias, amigos.

    ResponderEliminar

Más información en http://www.irisfanclub.com